Bel ons: + 31 (0)77 4008113 Panningen, Nederland

Charles Ruiters

Bullseye Publishing kwam via een wederzijdse relatie op mijn pad. Ik was op zoek naar begeleiding in het publiceren van mijn boek en vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd. Vanuit hun ervaring hebben ze me stap voor stap en per hoofdstuk begeleid. Daarbij hebben ze het altijd mijn boek gelaten. Linda is in haar begeleiding secuur, direct en stelt zich dienstbaar op om er een fantastisch boek van te maken. Daarbij communiceert ze altijd vanuit liefde voor de lezer en de auteur. Rob is uitstekend in staat zich in te leven en uit te beelden om de essentie van het boek tot z’n recht te laten komen. Ik beveel Bullseye Publishing aan als ik hoor dat mensen met een boek bezig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×