Recensies

Charles Ruiters | Goedemorgen! Wat gaat jouw dag bijzonder maken?
Bullseye Publishing kwam via een wederzijdse relatie op mijn pad. Ik was op zoek naar begeleiding in het publiceren van mijn boek. Vanaf het eerste telefonisch contact voelde het vertrouwd. In het gesprek dat volgde, werd de aanpak, werkwijze en hun visie uitgelegd. Heel transparant en met oog voor mij als schrijver en het proces daaromheen. Het eerste script werd binnen de beloofde vier weken gelezen en van feedback voorzien: mijn boodschap was helder, alleen de wijze waarop ik het had verwoord mocht persoonlijker. Vanuit hun ervaring hebben ze me stap voor stap en per hoofdstuk begeleid. Daarbij hebben ze het altijd mijn boek gelaten. Ik was vrij om met de feedback te doen wat paste bij mij. In die ruimte kon ik groeien en kreeg mijn boek de juiste energie. Linda is in haar begeleiding secuur, direct en stelt zich dienstbaar op om er een fantastisch boek van te maken. Daarbij communiceert ze altijd vanuit liefde voor de lezer en de auteur. Rob is uitstekend in staat zich in te leven en uit te beelden om de essentie van het boek tot z’n recht te laten komen. Ik beveel Bullseye Publishing aan als ik hoor dat mensen met een boek bezig zijn. Hun visie is om ‘dromen waar te maken’. Een boek schrijven in samenwerking met Bullseye Publishing houdt de vaart erin én zorgt er ook voor dat je boek uiteindelijk bij de boekhandel ligt. Naast dat ik persoonlijk veel geleerd heb van de samenwerking met Linda, Rob en hun medewerkers, ben ik ook blij dat het proces tot een mooi resultaat is gebracht en nu beschikbaar is voor de geïnteresseerde lezer. Dank jullie wel! Zonder jullie vertrouwen in mij was ik niet gekomen tot waar ik nu ben. 

Wouter B. Blokhuis | Inge’s laatste reis, een zorginstelling is geen pindakaasfabriek
Vanaf het eerste contact heb ik de manier waarop Bullseye het manuscript aanpakte als nauwgezet en sympathiek ervaren. Natuurlijk waren er ook zakelijke aspecten maar zonder dat zou er iets niet kloppen. Nooit heb ik het idee gekregen één uit velen te zijn. Daarbij heb ik jullie inbreng als  opbouwend en van een toegevoegde waarde ervaren. Jullie inspanningen om zoveel mogelijk aandacht van de doelgroepen voor het boek te bewerkstelligen, stel ik zeer op prijs. De presentatie was een feest. Ik hoop dat de contacten met Bullseye niet zullen verflauwen.

Bianca Tuerlings | Dagmar & Elfin… en de leeuw die werd gepest
Jarenlang liep ik al rond met het idee om educatieve kinderboeken te gaan schrijven en uit te gaan brengen. Een goede vriendin van me hoorde me steeds aan over dit idee en adviseerde me om eens contact op te nemen met Bullseye Publishing. Volgens mijn vriendin zou Bullseye Publishing namelijk een betrokken en persoonlijke uitgeverij zijn waar zij zelf zeer goede ervaringen mee had. Met knikkende knieën trok ik de stoute schoenen aan en stuurde ik, na eerst op een prettige manier telefonisch contact te hebben gehad, twee van mijn verhalen op naar Rob en Linda. Lang hoefde ik gelukkig niet in spanning te zitten: 2 dagen later kreeg ik al een reactie terug. YES!!! Rob en Linda zagen wel iets in mijn idee!!! Aan mijn verhalen mocht nog wel gesleuteld worden. Ik koos het verhaal  waar ik het liefst als eerste mee aan de slag ging en samen gingen we sleutelen…  Inmiddels zijn we ‘uit gesleuteld’ en is mijn eerste kinderboek een feit. Ik kan mijn vriendin alleen maar gelijk geven: Bullseye Publishing is inderdaad een betrokken en persoonlijke uitgeverij. Bedankt Rob en Linda: voor alles wat jullie voor me hebben gedaan en nog steeds voor me doen!

André Parren | Grip op gamen
Toen ik mijn nieuwe boek wilde publiceren zocht ik een uitgever die mét mij mee denkt en niet een uitgever die vóór mij denkt. 
Deze uitgever heb ik gevonden in Bullseye Publishing. Vanaf het eerste gesprek had ik het gevoel als schrijver dat mijn mening voorop staat. Linda en Rob geven op een fijne manier advies, ze denken mee en zien kansen. Geen vraag is te gek en je kunt altijd binnen lopen voor een kop koffie. Deze laagdrempeligheden, gemakkelijke bereikbaarheid, plus een pro-actieve manier van werken zorgen er mede voor dat mijn boek een succes is!

Claudia Hass | Sloompje Slak, het gebroken huis
Waar ik als therapeut normaliter anderen in de spiegel laat kijken, in hun kracht zet en probeer alles eruit te halen wat er in zit, stond ik nu aan de andere kant. Rob en Linda hebben me mijn eigen weg laten zoeken bij mijn debuut als kinderboekenschrijfster. Met hun warme, betrokken houding en vertrouwen in mij, de potentie van het boek, hebben ze me wegwijs gemaakt in de wereld van boeken schrijven.  Waar nodig hebben ze me bijgestuurd of stof tot nadenken gegeven, met als resultaat een prachtig kinderboek waar ik volledig achter sta.

Frits Weerts | Stamtäöfelkes
Toen mijn kameraad van een grafisch bureau plotseling ernstig ziek werd, op het moment dat wij samen een boek wilden uitgeven, kwam ik, tot mijn grote geluk terecht bij Bullseye Publishing. Beter gezegd bij Rob en Linda. Wat was het geweldig om samen te werken bij de totstandkoming van mijn bundel ‘Stamtäöfelkes’. Als leek op uitgeversgebied moest ik volledig op hen vertrouwen, en daar heb ik geen centje spijt van. Hun ervaring, inzet en samenwerking hebben de uitgave tot een succes gemaakt. Waarvoor mijn oprechte dank!

Sandra Konst | Draakje Durf en de drakenadem
Voor mij was het een hele stap om mijn manuscript voor Draakje Durf en de Drakenadem op te sturen. Want ik had nog nooit een boek geschreven, het leek me super spannend. Maar het was een droom die me niet los liet. Via internet kwam ik op een dag Bullseye Publishing tegen en het sprak me meteen aan. Een uitgever met een boodschap, dat voelde enorm goed. Ik nam het besluit het manuscript naar hen toe te sturen. Een geweldige beslissing! Al vrij snel reageerde Linda erg enthousiast. Eenmaal op gesprek in Weert klikte het meteen met Rob en Linda.
Rob en Linda hebben respect voor mijn idee en verhaal, en lieten me erg vrij hierin. Dat vind ik heel belangrijk. Rob en Linda stuurden me aan, gaven richting en advies, schaafden hier en daar wat bij (en altijd in overleg!) en hebben enorm hun best te gaan om het boek te promoten. We hebben dit echt sámen gedaan. Dankzij hen heb ik in vertrouwen mijn eerste stappen gezet in het schrijvers-pad, waarvoor ik hen heel erg dankbaar ben!

Gertie Gommans | Oliver’s Overgang
Een heus boek geschreven! Tja, en dan? Even laten bezinken. Eerst maar eens wat vrienden laten lezen. De eerste reacties komen eraan, enthousiaste reacties nog wel. Er wordt gesuggereerd dat het wellicht uitgegeven kan worden. Ik bloos. Langzaam aan komt het besef dat er echt een product ligt. Een boek dat de wereld in kan. Maar wie helpt? Wie kan en wie durft een licht ironisch, tragikomisch verhaal aan het grote publiek te presenteren? Ik vraag raad bij een lieve vriendin die een cultureel programma bij de lokale omroep presenteert. Geregeld meldt zich ene Linda bij haar, Linda van Bullseye in Weert. Linda die overloopt van enthousiasme. ‘Mail eens met die Linda’, wordt me verzocht. In de zomer van 2017 meldde ik me schuchter en schriftelijk bij Linda. Nu, in de late herfst, hebben we een feestelijke boekpresentatie achter de rug. ‘Oliver’s overgang’ ligt in de winkels te pronken. Een ideaal kerstcadeau. Met dank, met heel veel dank aan Linda. Enthousiaste, vakkundige Linda. En Rob, natuurlijk, die met evenveel vakkennis en vriendelijkheid te werk gaat als zijn eega. Mocht er ooit een vervolg komen, dan weten we elkaar weer te vinden, zoveel is zeker. 

Judith Tönnissen | 10 zachte warme mannetjes
Bij Rob en Linda van Bullseye Publishing voel je je meteen op je gemak. Ze denken met met je mee, sturen bij waar nodig maar laten het boek vooral zo worden zoals jij het voor ogen heb. De boodschap van mijn boek 10 zachte warme mannetjes gaat door de fantastische hulp van Bullseye Publishing de wijde wereld in. Thanks!

Anita Borro | Leven met een onzichtbare stoornis
Door het spontane en toch rustige karakter van Linda en Rob voelde ik me op mijn  gemak en dat gaf mij voldoende ruimte om in te brengen wat mijn wensen waren ten aanzien van mijn boek en de presentatie ervan. Hun heldere feedback zorgde ervoor dat ik van mijn manuscript een levendig boek maakte. Top!

Rob van den Borne | 7 Principes van Succesvol Ondernemen
Linda en Rob, van Bullseye Publishing.
Wat een geduld hebben jullie gehad met het creëren van mijn boek.
Ik beveel jullie bij iedereen aan voor het goede werk dat jullie doen.
Chapeau!

Peter Stribos | Muziekverkopen deed je zo
Het verhaal schreef zich in mijn geval vanzelf. Maar dan… uitgeven is een vak, vormgeven een gave.
Linda en Rob zijn zeer enthousiaste, proactieve uitgevers, staan open voor eigen inbreng, regelen allerlei zaken waar je niet aan denkt en dan ineens houden ze een prachtig boekwerk voor je neus! Dat is ‘t dan: Jouw Boek. Jouw Bullseye-boek!

Joke Goudriaan | Brainstorm
Nog nooit had ik een boekpresentatie bijgewoond. Ik moest dus meteen in het diepe en dat was best spannend. Linda van Bullseye Publishing stelde me echter op mijn gemak. “Blijf lekker onspannen joh!, het is meestal gewoon erg leuk.” En toen de datum van de presentatie in zicht kwam, maar de locatie van presenteren nog niet duidelijk was, vertelde zij me geregeld dat het wel goed zou komen. En ja, dat kwam het.

Daniëlle Botermans | Schrijf het Rond reeks
Als het gaat om het schrijven en uitgeven van een boek was ik zo groen als gras. Linda en Rob hebben me bij de hand in het proces meegenomen, met alle respect voor mijn ideeën. Hierdoor is het eindresultaat op een korte periode veel completer en beter geworden dan wanneer ik het zonder hun input had moeten doen.

Tilly Custers | Ontsluiering
Eerdere publicaties uitgegeven via een ‘self publisher’ ervaarde ik als niet aantrekkelijk en de productie viel me tegen. Na een tip van een vriendin kwam ik bij Bullseye Publishing terecht. Ik dank Linda en Rob voor hun enthousiasme en de voortvarendheid waarmee ze een en ander opgepakt hebben.

Heleen Ramaekers & Peter Ramaekers | AD(H)D! Een positieve benadering
Wat ons vooral heeft getroffen bij deze uitgever is de persoonlijke benadering en het enthousiasme. Dat gekoppeld aan de korte afstand maakt dat wij kunnen terugblikken op een zeer goede ervaring bij het verwezenlijken en uitbrengen van ons boek. De vormgeving is dik in orde en er is een duidelijke hulp bij het benaderen van boekhandels en andere marktpartijen.

Pauline Moorees | De kracht van samen zijn
Bedankt Rob en Linda, voor jullie aandeel in het proces naar het tot stand laten komen van mijn boek. De creativiteit vanuit jullie hart die er naar mijn mening toe leidde dat het mijn boek bleef en nog steeds is.

drs. Jan Hermans Hoop op Herstel, terugkeer van de ziel in de psychiatrie
In uitgever Rob vind ik een zielsverwant. Beiden houden we van mooie boeken, muziek en poëzie. Rob heeft mijn therapeutische opera mooi vormgegeven. Linda dank ik voor haar inspanningen om deze opera in het Nederlandse taalgebied op de planken te krijgen.

Joanna (pseudoniem) | Geloven is zien
Maanden geleden ben ik bij Bullseye Publishing op locatie binnen gelopen. Kort heb ik hen mijn levensverhaal verteld en aangegeven dat ik mijn verhaal graag wil delen in boekvorm maar moeite heb met het schrijven ervan. Door middel van intensieve interviews is mijn verhaal opgetekend geworden, op zo’n manier dat het mijn verhaal nog altijd van mij is. Bullseye Publishing heeft me geholpen mijn wens in vervulling te laten komen.

Loes Heijmans-Beek | Doe mij maar diabetes
Wie zegt dat je 6 maanden moet wachten op een reactie van een uitgever moet het eens bij Bullseye Publishing proberen. Binnen korte tijd had ik een enthousiaste uitnodiging in mijn mailbox. Het was het begin van een fijne samenwerking. Dank voor het delen van jullie kennis, het geloof in mijn verhaal en het realiseren van mijn droom.

Mies Grijmans | Het romantisch realisme van Mies Grijmans
Ik ben erg blij met mijn boek, wat mede tot stand is gekomen door een idee van Bullseye Publishing, ik wil hen hiervoor van harte danken.