Cursus ‘Help! Ik schrijf een boek’

Heb jij altijd al een eigen boek willen schrijven? Komt het er om diverse redenen maar niet van? Heb je goede ideeën maar lukt het je niet om ze op papier te krijgen? Dan is de cursus ‘Help! ik schrijf een boek.’ een uitgelezen kans voor je. Deze gratis cursus is voor iedereen met belangstelling voor het schrijven van een eigen boek: ervaring is niet nodig.

Aanmelden, KLIK HIER

Vanaf maandag 3 oktober 2022 neemt Linda Gielen, schrijfster, -begeleidster en eigenaar van uitgeverij Bullseye Publishing uit Panningen, je mee door de belangrijkste stappen die jij als (aanstaand) schrijver zou moeten weten. Je krijgt veel tips en trucs te horen waardoor het schrijven van jouw boek alleen nog maar een kwestie van tijd is. Al de opgedane kennis kun je direct in de praktijk toepassen.

We beginnen op maandag 3 oktober 2022 met een algemene bijeenkomst om uitleg over de cursus te geven. Je kunt dan vrijblijvend aansluiten om te horen of deze cursus iets voor je is. Vanaf dan zijn er 8 bijeenkomsten op maandagavond met elk een eigen onderwerp.

Om aan deze cursus mee te doen hoef je geen lid te zijn van deze bibliotheek of van een andere bibliotheek. Iedereen met interesse in het schrijven van een eigen boek is van harte welkom!

Aanmelden, KLIK HIER

Cursusdata: 10, 17, 24 en 31 oktober en 7, 14, 21 en 28 november.
Locatie: de Bibliotheek Panningen, Wilhelminaplein 1
Tijd: 19.00 tot 20.00 uur

Interesse? Meld je snel aan, want vol is vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *